Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres

Céges rendezvények

Tisztelt Cégvezető!

AJÁNLAT CÉGES RENDEZVÉNYEKRE

Vendéglátó egységünk sokrétű kínálatot nyújt céges rendezvények lebonyolítására. Egy céges rendezvénynek a legtöbbször az a célja, hogy a munkatársakat a mindennapok taposómalmából kicsit kiemelje, közelebb hozza őket egymáshoz, javítva ezzel a csapatmunka hatékonyságát és a vállalattal szemben növő pozitív érzésekkel, növelje céghez való lojalitásukat.

Megvalósítható rendezvények:

- reggeli/ebéd/vacsora

- előadások, tanfolyamok

- meetingek

- konferenciák

- csapatépítő tréningek

- kötetlen céges szülinapi rendezvények

- Céges bulik Dj-vel, Karaoke party

 

Pizzériánkban megtalálja a zárt, diszkrét, üzleti megbeszélések, étkezések lebonyolítására alkalmas külön-helyiségeket, illetve a 80 fő befogadására is alkalmas, nagyobb vendégteret is. Az étterem stílusa elegáns, otthonos egyedi hangulatú, biliárd és darts géppel felszerelt.

Királyi borpincénk, kiválóan alkalmas kisebb társaságok összejövetelére, kényelmes 15 fő részére. Svédasztalos catering szolgáltatás is kérhető.

Rendezvénytermünk a pizzéria és pub alkalmas kisebb konferenciák és egyéb céges rendezvények lebonyolítására, svédasztalos vendéglátás esetén széksoros elhelyezéssel 100 főig alkalmas, asztalmelletti étkezéssel egybekötött programok esetén 80 fős rendezvény bonyolítható le.

Igény esetén 100 főig szállást is tudunk biztosítani a közeli Miskolctapolcán található szállodánkban.

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégánk összeállíthassa az Önnek és cégének szóló egyedi ajánlatot!

E-mail cím: paprika.ung@gmail.com
Tel: 20/438-4500

Köszönettel és üdvözlettel,

Sebők Péter - Étterem vezető-manager

Köszönettel és üdvözlettel