Rendezvények

Családi rendezvények, születésnapok, ballagások, esküvők, céges rendezvények, csapatépítők, svédasztalos rendezvények, pizza svédasztal, legény-leánybúcsúk, karaoke, stand-up, comedy, retro partyk, borkóstolás stb.

Rendezvénnyel kapcsolatban hívd a 0620/438-4500-as telefonszámot!

Vagy keress minket a paprika.ung@gmail.com-on!

Vendéglátó egységünk sokrétű kínálatot nyújt céges rendezvények lebonyolítására. A céges rendezvényeknek legtöbbször az a célja, hogy a munkatársakat a mindennapok taposómalmából kicsit kiemelje, közelebb hozza őket egymáshoz, javítva ezzel a csapatmunka hatékonyságát, a vállalattal szemben növelje a pozitív érzéseket és a céghez való lojalitást.    

Megvalósítható rendezvények:

- reggeli/ebéd/vacsora

- előadások, tanfolyamok

- meetingek

- konferenciák

- csapatépítő tréningek

- kötetlen céges szülinapi rendezvények

- Céges bulik Dj-vel, Karaoke party  

Pizzériánkban megtalálja a zárt, diszkrét, üzleti megbeszélések, étkezések lebonyolítására alkalmas külön helyiségeket, illetve a 80 fő befogadására is alkalmas, nagyobb vendégteret is. Az étterem stílusa elegánsan retro, otthonos egyedi hangulatú, biliárd és darts géppel felszerelt. Királyi borpincénk, kivallóan alkalmas kisebb társaságok összejövetelére, kényelmes 15 fő részére. Svédasztalos catering szolgáltatás is kérhető.

Rendezvénytermünk a pizzéria és pub alkalmas kisebb konferenciák és egyéb céges rendezvények lebonyolítására. Svédasztalos vendéglátás esetén széksoros elhelyezéssel 100 fő befogadására alkalmas. Asztalmelletti étkezéssel egybekötött programok esetén 80 fős rendezvény bonyolítható le.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégánk összeállíthassa az Önnek és cégének szóló egyedi ajánlatot!